Ryder Cup-resa till USA

HEM > RYDER CUP-RESA TILL USA
[rev_slider alias=”RyderCup”]

[ezcol_2third]

Ryder Cup-resa till USA! *****

Att få spela Ryder Cup har alltid varit alla golfares dröm. Sedan starten 1927 har Ryder Cup fört samman de mest berömda och bästa golfarna i historien. Idag är Ryder Cup ett av de största sportseventen som följs av miljontals tittare runt om i världen.

Rubrik-1
Tävlingen hålls vartannat år och representeras av 24 stycken golfare från USA och Europa. Detta paket är ett unikt och skräddarsytt koncept för Ryder Cup 2016. Med Premium Hospitality-biljetter och tillhörande service samt med vårt makalösa kombinationsprogram så kommer du att få den ultimata Ryder Cup-upplevelsen. Med starttider på förstklassiga banor och premiumboende så lovar vi dig en exklusiv upplevelse som du annars bara kan drömma om.

Med din privata VIP-access har du tillgång till de bästa platserna och Hospitality Service på högsta nivå men access till hela hospitalityområdet, där det serveras delikat mat och härliga drycker som ingår i paketet. Du erhåller även ett fantastiskt give-away kit som minne av ditt besök på Ryder Cup 2016. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse.

R-1

Rubrik-2
Självklart ska vi också spela golf själva. Minneapolis har fantastiska golfbanor för golfare på alla nivåer. Men naturligtvis kommer du att få spela på två av de bästa.

TPC Twin Cities
Vi börjar på TPC Twin Cities som är en privatägd anläggning som ägs av PGA-touren och är designad av den legendariska Arnold Palmer. Denna prisbelönta bana belönar spelare med smart spelstrategi och raka slag. Efter rundan så ingår en BBQ-lunch i den 5-stjärniga restaurangen.

Legends Golf Club
Dagen efter är det dags för ett besök på Golf Legends som blir en trevlig utmaning designad av Gill Miller Golf Architects. Legends Golf Club har ett flertal gånger utnämnts till en av de bästa banorna i Minnesota. Båda banorna i Minnesota är belägna på bekvämt avstånd från vårt hotell. Naturligtvis så ingår spel på dessa två banor i denna exklusiva golfresa.

R-3

Rubrik-3
Under vistelsen i Minneapolis bor vi 5 nätter på Radisson Bloomington by Mall of America som är ett 4-stjärnigt hotell som erbjuder högklassigt boende, toppservice och ett fantastiskt läge. Här är en delikat frukostbuffé inkluderad i paketet och ger dig en bra start på dagen. Alla rum har även fri WiFi. Hotellet ligger på endast 15-minuters promenad från det världsberömda Mall of America, 15 km från St Paul International Airport och på ett bekvämt avstånd till centrala Minneapolis och St Paul.

Rubrik-4
Som enda arrangör i Sverige kan vi erbjuda en oförglömlig avslutning på detta Ryder Cup-äventyr.

Vi stannar till på Manhattan och bor på exklusivt hotell i 3 nätter och spelar golf på två banor som det är i princip omöjligt att få starttider på. Både Bethpage Black och Trump Golf Links är många golfares våta dröm att få spela på. Vi har dock lyckats få starttider på båda dessa fantastiska banor som grädde på moset till detta paket.

R-2

Rubrik-5
Trump Golf Links at Ferry Point
Ferry Point är en magnifik linksbana designad av Jack Nicklaus med en fantastisk utsikt över New Yorks skyline. På denna bana utmanar du dig själv och får en garanterad golfupplevelse på högsta nivå.

Ferry Point är en av de mest unika golfupplevelser man kan få i världen och är belönad som en av de bästa nya banorna. Att spela banan ger dig en mängd olika känslor, men den största blir garanterat att du kommer att undra om du någonsin får spela den igen. Den excellenta servicen på banan kompletterar upplevelsen till fullo.

Bethpage Black State Park Golf Course
På Bethpage Black får du uppleva en utmanande mästerskapsbana och känna på banan som står som värd för Ryder Cup 2024. Denna vackra klassiska bana är designad av A.W. Tillinghast och öppnades 1936. Sedan dess har den stått som värd för många prestigefulla tävlingar inte minst två stycken US Open. De säger att det till och med är svårare att få en starttid här än på Augusta National. Vi har dock lyckats med detta, så nu har du chansen att spela något riktigt unikt.

R-4

Rubrik-6
The Quin är det perfekta hotellet för en vistelse i New York. Detta stilfulla och moderna hotell är känt för sin luxuösa interiör, miljö och service. The Quin ligger i Midtown Manhattan med perfekt avstånd till både kultur och modekvarteren. Hotellet är omgärdat av härlig höstluft från Central Park, kultur i form av museum och Broadway, mode från Fifth Avenue och nöjen från Times Square. Alla dessa attraktioner är på bekvämt gångavstånd från hotellet.

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]

[tg_button href=”https://golfresan.se/forfragan” color=”” bg_color=”#b82d75″ text_color=”#ffffff”]SKICKA FÖRFRÅGAN[/tg_button]

[tg_promo_box title=”Vad ingår i priset?” bgcolor=”#ffffff” fontcolor=”#000000″ bordercolor=”” button_text=”” button_url=”” buttoncolor=””]Avresa: 27/9 – 5/10 2016
Vad ingår i priset?
• Flyg Stockholm Arlanda – Minneapolis via Chicago
• Inrikesflyg Minneapolis – New York (EWR)
• 5 nätters boende del i dubbelrum på Radisson Bloomington by Mall i Minneapolis
• 3 nätters boende del i dubbelrum på The Quin i New York
• Frukost på Radisson Bloomington by Mall i Minneapolis
• Två dagar på Ryder Cup med VIP-service (tillgång till eventområdet, garanterade VIP-sittplatser, mat och dryck under tävlingen samt lyxiga giveaways)
• Concierge-service under hela resan
• Greenfee på fyra olika golfbanor; TPC Twin Cities, Legends Golf Club, Trump Golf Links at Ferry Point och Bethpage Black
• Transfers mellan flygplatser och hotell
• Transfers mellan hotell och golfbanor

fr. 74.795:-

[/tg_promo_box][tg_promo_box title=”Kontakta oss” bgcolor=”#ca0087″ fontcolor=”#ffffff” bordercolor=”” button_text=”” button_url=”” buttoncolor=””]

Intresserad av denna golfresa?
Kontakta oss på info@golfresan.se eller 0770 22 00 50.
[/tg_promo_box]

[tg_promo_box title=”Dagsprogram” bgcolor=”#ffffff” fontcolor=”#000000″ bordercolor=”” button_text=”” button_url=”” buttoncolor=””]

Dagsprogram

Tisdag 27.9 Utresa, ankomst och incheckning på Radisson
Bloomington by Mall of America
Onsdag 28.9 Ryder Cup Experience, VIP Hospitality.
Inspelningsvarvet.
Torsdag 29.9 Golf på TPC Twin Cities
Fredag 30.9 Golf på Legends Club
Lördag 1.10 Ryder Cup Experience, VIP Hospitality.
Tävlingsdag 2.
Söndag 2.10 Avresa till New York och check-in på The Quin
Måndag 3.10 Golf på Trump Golf Links at Ferry Point
Tisdag 4.10 Golf på Bethpage Black
Onsdag 5.10 Utcheckning och hemresa[/tg_promo_box]

[/ezcol_1third_end]

Se film från Hazeltine National Golf Club

[tg_youtube width=”900″ height=”500″ video_id=”4434e_QrRxM”]

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]