Knistad Herrgård

Knistad Herrgård ****

Allt på ett ställe. Knistad Herrgårds alldeles egna golfbana omger herrgården med första tee precis runt hörnet och hål 18 avslutar vid terrassen. Kan det bli bättre!?

Den vackra 18-hålsbanan har en tillgänglig layout och går i en cirkel runt herrgårdsområdet. Det innebär att våra faciliteter med café, shop, hotell och driving range alltid finns inom bekvämt gångavstånd. Dessutom hittar du hotell och golf i samma reception. Varför inte unna dig en trevlig golfweekend, komplett med övernattning och god mat. Låt oss skämma bort dig!

Banan är upplagd som två slingor vilket ger dig fördelen att välja om du vill spela 9 eller 18 hål. I båda fallen bjuds du på spel- och naturupplevelser som går utöver det vanliga. Givetvis finns även café, övningsgreener och driving range. På kvällen serverar vi en 3-rätters middag och på morgonen dukar vi upp vår fantastiska frukost buffé så att ni kan ladda för ytterligare en härlig golf-dag.

Varje fredag och lördag tänder vi upp våra vedeldade karbad och bastu, så välkommen att ta ett värmande dopp under bar himmel (med reservation för att de kan vara abonnerade)

Pris från 1 595:-*


VÅRT GOLFPAKET
TILL KNISTAD HERRGÅRD

Detta ingår i priset:
• En greenfee, eftermiddagsfika
• Trerättersmiddag
• Övernattning del i dubbelrum och frukostbuffé

Priset är per person.

*Frånpris varierar beroende på rumstyp och ankomstdatum.