Boka tidigt-erbjudande på Knistad Herrgård

Boka tidigt-erbjudande på Knistad Herrgård

Knistad Herrgård har de senaste åren varit en av Golfresan on Tours samarbetspartners. Golfverksamheten har utvecklats och banan har aldrig visat bättre kondition än i år.

Med tanke på att den blir bättre och bättre för varje år så kan vi bara tänka oss vilken fin form banan och hela anläggningen kommer att vara säsongen 2021. Knistad liknar ingen annan golfresort i Sverige och ett extra roligt inslag i detta är att golfentusiasten och livsnjutaren Steffo Törnqvist är delägare.

2020 har Knistad Herrgård genomgått en utvecklingsfas, där herrgården renoverats och hela restaurangkonceptet utvecklats till en fantastisk a la carte restaurang. Helhetsupplevelsen som våra golfgäster får uppleva är svårt att slå. Har du fortfarande suget efter golf redan i år har Knistad ett prisvärt och mysigt vintergolfpaket eller varför inte njuta av Knistad herrgård och träffa Steffo på ”Steffos julbord” som presenteras tre helger i vinter.

EXKLUSIVT ERBJUDANDE!
Knistad vill erbjuda dig ett unikt boka tidigt-erbjudande
. Boka ditt golfpaket innan 20 november och du får 15% rabatt plus en hemlig present från Steffo vid incheckningen. Uppge: ”Golfresan on tour” för att få rabatten.