Kullagårdens Wärdshus

[metaslider id=”5130″]

[ezcol_2third]

Kullagårdens Wärdshus ****

Kullagårdens Wärdshus är beläget i Skåne mitt på Mölle Golfklubbs bana i ett av Europas vackraste naturskyddsområden.

Kombinera ett ostört möte, en avkopplande helg eller en trevlig golfrunda med boende på ett Wärdshus som stoltserar med ett välrenommerat kök och en upplevelserik miljö.

Kullagården är litet, mysigt och personligt med anor från tidigt 1500-tal. Här finns 16 rum och du bor som sagt på banan, fina Mölle GK och har 75 meter till första tee. Havsutsikten från hotellet är magnifik.

Flera olika golfpaket erbjuds, där samtliga inkluderar boende, mat och golf på Mölle GK. Testa svingen och smaklökarna i en fantastisk natur med en golfbana som slingrar sig upp och ner för kullarna i nordvästra Skåne. Golfpaketen fokuserar förutom på golfen lika mycket på maten. Du väljer mellan en 2-rätters eller 3-rätters finsmakarmeny och om det inte skulle räcka, varför inte slå till med en 5-rätters gourmetmeny?

Före middagen har du troligen spelat en runda på Mölle GK. Banan är inte så lång, den mäter 5 292 meter från gul tee. Svårigheten med kuperade fairways, förhållandevis små och ondulerade greener gör att även den bästa golfaren kan få sig en utmaning på vår golfbana.

Åk till Skåne och Kullagårdens Wärdhus, ni kommer inte att ångra er!

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]
[tg_promo_box title=”Vad ingår i priset?” bgcolor=”#dedede” fontcolor=”#1a1a1a” bordercolor=”” button_text=”” button_url=”” buttoncolor=””]VÅRT GOLFPAKET
TILL KULLAGÅRDENS WÄRDSHUS

Detta ingår i priset:
• 18 hål greenfee
• 2-rätters meny
• Del i dubbelrum samt frukost
Priset är per person.

fr. 1.750:-

[/tg_promo_box]

[tg_promo_box title=”Kontakta oss” bgcolor=”#ca0087″ fontcolor=”#ffffff” bordercolor=”” button_text=”” button_url=”” buttoncolor=””]

För bokning – läs mer på www.kullagardenswardshus.se
[/tg_promo_box]
[/ezcol_1third_end]

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]