Erbjudande på Ekerum Resort Öland

Spela golf på ordinarie greener hela vintern på Ekerum Resort, Öland!

Tack vare Ölands gynnsamma klimat kan Ekerum hålla öppet för golf hela vintern och dessutom med spel på ordinarie greener. Bara vid frost och eventuell snö måste vi hålla stängt.

Ekerum Resort på Öland har länge tillhört de främsta anläggningarna i Sverige och sedan 2017 är Ekerum dessutom bäst i världen när det gäller miljövänliga golfanläggningar.

Spela golf i en helt unik miljö på Skandinaviens mest besökta golfbana under hela 30 år.

Du tar dig enkelt hit med bil och kan låta den stå under hela vistelsen eftersom allt är nära. Ekerum erbjuder olika boendealternativ, allt ifrån stugor till sviter där den gemensamma nämnaren är närheten till alla faciliteter, aktiviteter och den unika Öländska naturupplevelsen. Fantastiskt boende i kombination med konferens eller spa. Om du mot förmodan skulle vilja göra något annat någon dag än att golfa erbjuder Ekerum möjligheter att spela padel, tennis eller fotboll.

På Ekerum huserar Restaurang Öland som är en av regionens bästa restauranger med en oslagbar utsikt över Kalmarsund. Smakupplevelsen är en viktig ingrediens i livet och du kommer inte besviken här! Köket håller högsta klass på råvaror, drycker, personal och service.

Maten färgas av årets säsonger och de råvaror som är unika för dem och Ekerum arbetar med närproducerat så långt som möjligt.